Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

tarjouspyynto.pngYrityksemme

Suomen ja koko Euroopan pyristellessä taantumassa vuonna 2012, oman pienen maalikaupan perustaminen vaikutti haastavalta.  Haasteina oli löytää omat markkinat hyperrautakauppojen toimiessa kiven heiton päässä ja potentiaalisten asiakkaiden toiminnan kannattavuuden romahtaminen taantumassa.Verkkokaupan ja mobiililaitteiden yleistyminen tiesivät myös lisähaasteita.

Hyvien yhteistyökumppanien löytyminen ja laadukkaat tuotteet yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa muodostivat kuitenkin kortin, jota ei kannattanut olla katsomatta ja niin kolme oman alansa ammattilaista löivät kättä päälle ja perustivat Opti Color maalikauppa Oy:n Kaarinan Piikkiöön vanhan teollisuushallin päätyyn. Tilat remontoitiin sisältä ja toiminta saatiin täyteen käyntiin heti rekisteröinnin ja y-tunnuksen myötä. 

Koska jokainen osakas osallistui yrityksen pyöritykseen oman päätyönsä ohella, ei ensimmäiseltä vuodelta voinut odottaa kovinkaan monia vapaapäiviä. Päätyön vapaapäivät ja viikonloput tarkoittivat lähes poikkeuksetta töitä maalikaupassa. 

Usko yrityksen menestymismahdollisuuksiin ja kova työ palkittiin, kun ensimmäinen vuoden jälkeen vakituisia asiakkaita oli kymmeniä ja puskaradion kautta yksityiset kotitaloudetkin alkoivat olla tietoisia yrityksestämme. 

30m2:n myymälätilojen lisäksi varastoa oli kertynyt usean kymmenen neliön alalta teollisuushallin puolelle. 

Toisen vuoden pyörähtäessä käyntiin olemme kiitollisia yhteistyökumppaneille uskosta yritykseemme, asiakkaillemme, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua tuotteissamme ja usean kymmenen vuoden ammattitaitoa maalaus ja pintakäsittelyalalta. Kiitos!

dsc_0405.jpg 

Opti Color maalikauppa Oy Salvelanlaaksontie 2 b 21500 Piikkiö Puh. 010 2318 230