Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maaliskuun tuoteuutuuksia!

Keskiviikko 18.3.2015 klo 15:39

Mastonin RUBBERcomp® kumimaalispray on täällä! 

Se on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan kosteutta, happoja, kulumista ja korroosiota vastaan. RUBBERcomp® pinnoite on antistaattinen, joustava ja muodostaa ei-liukkaan, pitävän kalvon. 


RUBBERcomp® pysyy joustavana koko elinikänsä eikä halkea tai haurastu edes äärimmäisissä sääolosuhteissa. Pinnoite on testattu ja toimii lämpötiloissa -30°C - +90°C. Riittävän paksu kumimaalikerros on helppo poistaa vetämällä. Riittävä kerrospaksuus saavutetaan noin neljällä kerroksella. 

Voit vesitiivistää sähköosia, antaa uuden pinnan ja värin tuotteille ja ottaa sen pois vetämällä kun kyllästyt. 

Tuotetta on saatavilla spray 400ml, 2.5, 1 ja 3L sekä ohenteet 450ml ja 800ml. 
Katso lisää www.rubbercomp.com 

Tai kysy lisää: info@opticolor.fi

rubbercomp.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: rubbercomp, kumimaalispray, kumimaali

Maalikauppa suosittelee!

Tiistai 25.11.2014 klo 15:49

Myymme loput laadukkaat vedenerottimet, puhaltimet ja maaliruiskut erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Parhaat ja päivitetyt hinnat voit kysyä osoitteesta info@opticolor.fi

4500xtremeaqua.jpg

Nyt ei kannata jahkailla, nämä myydään nopeimmille! 

Kommentoi kirjoitusta.

Syksyn herkut entisöijille!

Perjantai 12.9.2014 klo 15:31

Odotettu erä nitroselluloosalakkaa saapui myymäläämme. 

LV Coatingsin NC-Speed Nitroselluloosalakka on yksikomponenttinen nopeasti kuivuva lakka, joka sopii huonekalujen, listojen, ovien yms. puupintojen käsittelyyn sisätiloissa. 

Erityisesti entisöijät arvostavat tuotetta, sillä sen voi puleerata eli pinnasta saa kiiltävän pulituurin avulla. 

Maalikauppa suosittelee! 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nc-speed, nitroselluloosalakka, puleeraus

Kesätöitä

Keskiviikko 18.6.2014 klo 15:19

Vaikka makoilu on mukavaa, näin lomien lähestyessä kodin pikkuaskareetkin ovat ihan kivaa kesäpuuhaa. Perinteiset terassirakentelut, julkisivumaalaukset ja leikkimökkien kunnostukset kuuluvat olevan suosiossa- ainakin asiakkaidemme keskuudessa. Oma ryhmänsä on autotuunarit, jotka viimeistään nyt haluavat saada museorekisteröidyille biililleen arvoisensa julkisivun:)

Kiirettä siis pitää maalikaupassa. Suurta hepotusta tuo kesäpoika Roni, joka päivystää kesäkuun loppuun liikkeessä 8-14. Tämän jälkeen toivotamme Ronille hyvää loppukesää ja tervetuloa taas ensi vuonna! 

PS. Maalikauppa täytti 2 vuotta ja kriittisimmät vuodet on kohta lusittu - vaviskaa isot automarketit! :D 

  

Kommentoi kirjoitusta.

Uutuuksia!

Tiistai 11.3.2014 klo 15:27

Nyt ne vihdoin tulivat! Alkuvuodesta teki mieli laajentaa valikoimaa erityisesti maariruiskujen osalta ja pitkän harkinnan jälkeen päädyimme SAGOLAAN, joka on espanjalainen maalaustarvikkeiden valmistaja. Tuotteet ovat paitsi erittäin laadukkaita, myös kohtuuhintaisia. 

SAGOLAN tuotteet on testattu kaikkien suurimpien automaalimerkkien kanssa ja niillä on kolmen vuoden takuu. 

Lisää SAGOLAN tuotteista voi lukea sivuilta:

www.sagola.com

Ja mikäli kuvien katselusta ei nälkä lähde, tuotteisiin voi tulla tutustumaan myymäläämme Piikkiöön, Tervetuloa!

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: maaliruisku, sagola, autonmaalaus

Franchicing- helpompi tapa yrittää

Maanantai 17.2.2014 klo 15:32

Haluatko ruveta Opti Color maalikauppiaaksi?

Opti Color maalikauppa Oy on maalien erikoismyymälä, jonka perustana on rautainen ammattitaito pintakäsittelyalalta ja erinomainen asiakaspalvelu unohtamatta huippulaadukkaita tuotteita.  

Yrittäjältä edellytämme b2b-myynnin vahvaa kokemusta mielellään tekniseltä puolelta ja oikeaa halua menestyä. Ymmärrät, että kovia tuloksia voi saavuttaa vain kovalla työllä, mutta Opti Color maalikauppiaana et ole yksin. Tarjoamme koulutuksen nimetyille tuotteille ja pääset osalliseksi laajuuseduista hankinnoissa ja markkinoinnissa. Saat osallistua kehitystyöhön omien mahdollisuuksien mukaan. 

Tule kasvattamaan Opti Color maalikaupasta valtakunnallinen ketju ja vastaa haasteeseen. 

Alkuun pääset jättämällä lyhyen esittelyn yhteydenottolomakkeelle otsikolla Franchicing  ja me otamme yhteyttä sinuun.  

Kommentoi kirjoitusta.

Tervetuloa töihin!

Torstai 9.1.2014 klo 15:56 - -Aliisa

Lomien jälkeen töihin paluu on aina samanlaista. Salasanoja, ohjelmistojen käyttöä ja vuosi-ilmoitusten tekoa saa todenteolla muistella. Ja missä ne kaikki hinnastot, kaavat, raportit ja muut tiedonjyväset on, kun niitä tarvitaan?

Ja ennenkaikkea, missä ovat kaikki työntekijät, kun niitä tarvitaan?

Kesti hetken, ennen kuin taas muistin, että hartiavoimin minimimiehityksin ollaan selvitty viimevuodesta. Miten, se on minullekin täysi mysteeri. Kaiketi siihen liittyy saumattomasti toimiva yhteistyö tavarantoimittajien kanssa, erinomainen työilmapiiri, mahtavat asiakkaat, hyvät työvälineet, erinomaiset tuotteet, joiden myynnistä voi oikeasti olla ylpeä ja tottakai rautaisen ammattitaitoinen henkilöstö yrittäjäasenteella varustettuna. Niin tai näin, Kuluva vuosi näyttyäytyy jälleen kiireisenä ja yrityksessämme olisi valmiiksi lämmitetty paikka uudelle supermyyjälle. 

Oletko se sinä? 

Mikäli olet yrittäjähenkinen huippumyyjä, haluat ja teet tulosta, et pelkää haasteita ja haluat näyttää kyntesi pintakäsittelyn erikoisalalla, jätä ihmeessä avoin hakemus yhteydenottolomakkeella tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen aliisa.haltsonen@opticolor.fi ja myy itsesi meille. 

Kommentoi kirjoitusta.

Hyvän joulun toivotus!

Maanantai 23.12.2013 klo 11:25 - -Aliisa

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

joulukuun kiireitä..

Tiistai 17.12.2013 klo 15:14 - -Aliisa

Taas kävi vanhanaikaiset ja jos ei nyt ihan talvi lumineen, niin joulu kiireineen yllätti allekirjoittaneen. Muutama jäljellä oleva joulunaluspäivä on vielä aikaa järjestellä ja valmistella, jos joulujuhlilta ja synttäreiltä(meillä tällä viikolla kolmet) ehtii... 

Maalikaupassa ohjelmapäivitykset, inventaariot, ja ensi vuoden budjetit pitävät kiireisenä, ja kirjanpitäjäkin toivoo aineistoa vielä ennen 20. päivää..  Välipäivinäkään ei parane löysäillä-jos sitten ensi vuonna? 

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää... 

Uuteen vuoteen voi kuitenkin kiireistä huolimatta liukua rauhallisin ja ylpein mielin. Sen lisäksi, että olemme ehdottoman vakuuttuneita laadukkaista tuotteistamme, voimme hyvällä omallatunnolla  myydä tuotteitamme tietäen, että esimerkiksi Hempel on sitoutunut lahjoittamaan osan tuotoistaan hyväntekeväisyyteen ja Lechler on puolestaan panostanut merkittävästi ympäristöystävällisempien tuotteiden tuotekehitykseen.

Oheisesta linkistä voit käydä lukemassa, millaisissa hankkeissa Hempelin säätiö muunmuassa vaikuttaa.   

http://www.hempelfoundation.com/

Kommentoi kirjoitusta.

Marraskuun kuulumisia

Torstai 21.11.2013 klo 14:39 - -Aliisa

Marraskuussa on taas sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. 

Omalta osaltani suurin muutos on työajoissa, sillä marraskuun alusta olen hoitanut maalikaupan asioita vain iltapäivisin. Aamupäivät kuluu muiden projektien parissa...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Tekstuurispray - inspiroiva tuoteuutuus!

Keskiviikko 23.10.2013 klo 15:14 - Aliisa

Tuotevalikoima kasvoi tänään uudella omalla tuotteella - tekstuurispraylla! Hyvästi sudit, telat ja pensselit, tervetuoa spray!  

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tekstuurispray

Se ois sit OVIKAA oviin

Torstai 10.10.2013 klo 14:02 - -Aliisa

Aika mennyt niin siivillä, ettei perässä meinaa pysyä. Yhtäkkiä syksy onkin täydessä ruskassa, kaikki sienet ja marjat on poimittu ja säilötty, kesäkukat vaihtuneet kanerviin ja kynttilät löytäneet tiensä olohuoneisiin. Kaiken tämän syksyn keskellä ei voi olla ajattelematta, että myös talvi tekee väistämättä tuloaan... 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ovien maalaus, väliovet

Vedeneristyksestä vähäsen

Tiistai 1.10.2013 klo 14:20 - -Aliisa

Järjestimme viime syksynä rakentajille ja muille kiinnostuneille koulutuksen, jossa käytiin läpi vedeneristystä, siihen liittyviä yleisiä säännöksiä ja määräyksiä. Koulutuksen pääpaino oli Fintex-vedeneristysjärjestelmän ominaisuuksissa, käyttöohjeissa ja soveltuvuuksissa, mutta koulutuksen aikana sivuttiin myös erilaisia tilarakenteita. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vedeneristys, märkätilasauma

Kalustemaalilla uutta ilmettä

Keskiviikko 25.9.2013 klo 10:19 - -Aliisa

Vanhat huonekalut ovat parhaimpia! Siis ne täyspuiset, puusepän huolellisesti ammattitaidolla valmistamat. Ihan parhaita ovat ne, jossa puuseppä on ollut joku sukulainen, kuten isoisä, tai isoisänisä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Doortex, kalustemaali, entisöinti, ovika

Maalikaupassa tapahtuu

Maanantai 23.9.2013 klo 14:50 - -Aliisa

Tänään on maalikaupassa käynyt kuhina ja olemmekin olleet postiivisesti yllättyneitä erityisesti uusista asiakkaistamme, jotka ovat löytäneet liikkeemme puskaradion kautta. Tähän astinen hittituote = Automaalit, on vihdon saamassa haastajan teollisuusmaaleista, joiden myynti on lähtenyt hienoiseen nousuun lähinnä tukiliiketoimintana olevien rakennusmaalien ohella. Hienoa on myös huomata, että yhä useampi asiakas palaa uudelleen. Henkilökohtainen palvelu ei kuulukaan historiaan!  

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: automaalit, teollisuusmaalit, spray

tuhat ja yksi työtä

Maanantai 16.9.2013 klo 14:20 - -Aliisa

Nimi-check, yrityksen perustaminen-check, henkilöstö-check, kirjanpito-check, palkat-check, kotisivut-check, toiminnaohjausjärjestelmät-check,.............

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Hifistelyä

Torstai 12.9.2013 klo 11:59 - Aliisa

Askartelin tänään meille uutta ulkoasua ja työn jälki on nyt nähtävissä sivuillamme...

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Väripilkkuja

Tiistai 10.9.2013 klo 10:31 - Aliisa

Ajattelin hullutella ikkunaseinän kanssa. Hyvästi ainainen maalarinvalkoinen ja tervetuloa sävyt. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Sisustusta

Maanantai 9.9.2013 klo 11:41 - Aliisa

Syksy on täällä. Sen tietää siitä, että auton ikkunat ovat huurussa aamulla, lapsille on pakko hakea pitkät kalsarit, eikä aamukahvia tee enää mieli juoda ulkona. Aivan varmasti sen tietää siitä, että vaaleat verhot tekee mieli vaihtaa tummiksi ja maalikaupassa sesonki on nyt sisämaaleissa. 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Maalikauppa vs. kotisivut

Maanantai 9.9.2013 klo 10:24 - Aliisa

Tiedetään. Kotisivumme ovat auttamattoman vanhanaikaiset. Ei hienoja bannereita, ei extranettia, puutteellinen nettikauppa, josta ostaminen voi olla hankalaa, tökerö grafiikka. Lisäksi perusväreillä ja vilkkuvilla teksteillä leikittely on muinaisjäänne 90-luvulta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

Vanhemmat kirjoitukset »

Opti Color maalikauppa Oy Salvelanlaaksontie 2 b 21500 Piikkiö Puh. 010 2318 230