Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hifistelyä

Share |

Torstai 12.9.2013 klo 11:59 - Aliisa


Askartelin meille uutta ulkoasua ja työn jälki on nyt nähtävissä sivuillamme. Taas suitsutan valmiita kotisivugeneraattoreita-ilman niitä, sivuja tuskin olisi olemassa. Ihan mahtavaa, näitä voi kehittää äärimmäisyyksiin ja apu on vain puhelinsoiton, tai yhteydenottolomakkeen päässä. 

Oli muutos mikä tahansa, se vaatii aina sekä luopumista vanhasta ja soputumista siihen uuteen-mitä se nyt olikaan. Yleensä muutos on kuitenkin kehitystä toimivampaan, laadukkaampaan, uudempaan jne.  ja on vain hyväksi lopputuloksen kannalta. 

On yleisestikin tiedossa, että halvimmalla ei välttämättä saa parasta-aina edes välttävää. Mutta halvalla voi saada myös hyvää, etenkin jos nk.tukitoimet ovat kunnossa. Halpoja kotisivuja tarjoavilta tämä tarkoittaa sitä, että avun on todellakin oltava lähellä, päivitysten ja muiden muutostöiden olisi onnistuttava helposti. 

Maaleissa voi tyytyä halvempaan ratkaisuun, jos esikäsittely on tehty huolella, maalin ei tarvitse kestää kovaa kulutusta, on valmis lyhyempiin huoltoväleihin ja sävyllä ei ole niiiiin suurta merkitystä

Opti Color maalikauppa ei kykene hintakilpaan halvimpien merkkien kanssa. Meillä voi joutua pulittamaan euron jos toisenkin enemmän markettien vastaavasta tuotteesta, eikä meillä (ainakaan toistaiseksi) ole käytössä omia etukortteja. 

Olemme kuitenkin päättäneet panostaa laatuun. Sekä asiakaspalvelussa, että itse tuotteessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme maalia, joka kestää kulutusta, on mahdollisimman huoltovapaa ja se sävy. Sävyn on oltava oikea. Pitkänlinjan ammattilaisemme auttavat myös ongelmatilanteissa ja neuvovat parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Eikä palvelu lopu kauppaan, vaan meiltä voi kysyä neuvoja sen jälkeenkin. 

Myös monet asiakkaamme ovat tehneet isoja päätöksiä valitessaan tuotteemme. Linjastoja vaihdettu, uusia tekniikoita opeteltu ja sävykin on saattanut matkan varrella muuttua. Aina muutos ei ole tapahtunut kivuttomasti ja on vaadittu paljon työtä, että tavoite on saavutettu. Yhteistyö tehtaan kanssa ja rakentava palaute asiakkailta auttaa meitä kehittymään ja muuttumaan entistä laadukkaammaksi maalikaupaksi. 

Ja mitä tulee kotisivuihimme, ne kehittyvät sitä mukaan, kun keksin kehistysideoita, opettelen toteuttamaan ne (yksinkertaisilla työkaluilla) ja toteutan ne. Kiitos teknisen tuen ja teiltä saamani palautteen ansiosta, uskon, että sivuille mikä tahansa muutos on muutos parempaan. 

Täytyy myös muistaa, että kun joku asia toimii kuin unelma, sitä ei välttämättä pidä muuttaa. Niinkuin nyt esimerkiksi asiakas, joka tuli hakemaan Fintexin maalia - samaa, jolla oli maalannut talonsa jo 10 vuotta sitten...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Opti Color maalikauppa Oy Salvelanlaaksontie 2 b 21500 Piikkiö Puh. 010 2318 230