Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vedeneristyksestä vähäsen

Share |

Tiistai 1.10.2013 klo 14:20 - -Aliisa


Järjestimme viime syksynä rakentajille ja muille kiinnostuneille koulutuksen, jossa käytiin läpi vedeneristystä, siihen liittyviä yleisiä säännöksiä ja määräyksiä. Koulutuksen pääpaino oli Fintex-vedeneristysjärjestelmän ominaisuuksissa, käyttöohjeissa ja soveltuvuuksissa, mutta koulutuksen aikana sivuttiin myös erilaisia tilarakenteita. 

Monissa taloyhtiöissä edessä on putkiremontti, joka väistämättä tarkoittaa vähintään kylpyhuoneremonttia, ellei koko asunnon saneerausta. Hintaa remontille tulee monia tuhansia euroja, jolloin houtus hyväksyä halvin tarjous kasvaa. Vielä kun ammattitaitoisista työntekijöistä on pulaa, työntekijäksi voidaan ottaa lähes kuka tahansa. 

Mikäli tehty remontti ei täytäkään voimassaolevia rakennusteknisiä laatukriteereitä, vakuutusyhtiöltä voi olla hankala saada korvauksia, etenkin, jos työntekijältä ei ole edellytetty voimassaolevia sertifikaatteja.

Käräjille meno on kallista ja lopputuloksesta ei voi koskaan olla täysin varma.

Vaatimalla työntekijältä voimassaolevaa märkätilasertifikaattia riskit työn epäonnistumisesta vähenevät huomattavasti.  Järkevää olisi tiedustella edellisiä kohteita ja kysellä mahdollisia suosittelijoita. Vielä kun jaksaisi vaatia työntekijää käyttämään työssään laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja, voisi olla jo melko huoleton remontin suhteen. 

Meiltä maalikaupasta löytyy kattava valikoima laadukkaita Fintex-vedeneristystuotteita, joilla ammattilainen tekee työn helposti ja kustannustehokkaasti- maallikkokin onnistuu, mikäli noudattaa ehdottomasti antamiamme ohjeita ja suosituksia... 

Avainsanat: vedeneristys, märkätilasauma


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Opti Color maalikauppa Oy Salvelanlaaksontie 2 b 21500 Piikkiö Puh. 010 2318 230