Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Se ois sit OVIKAA oviin

Share |

Torstai 10.10.2013 klo 14:02 - -Aliisa


Aika on mennyt niin siivillä, ettei perässä meinaa pysyä. Yhtäkkiä syksy onkin täydessä ruskassa, kaikki sienet ja marjat on poimittu ja säilötty, kesäkukat vaihtuneet kanerviin ja kynttilät löytäneet tiensä olohuoneisiin. Kaiken tämän syksyn keskellä ei voi olla ajattelematta, että myös talvi tekee väistämättä tuloaan. 

Minulle varmoja talven merkkejä ovat muun muassa nastarengasmainokset, pikkujoulukutsut, partiolaisten joulukalenterit (jotka tänä vuonna tulevat myyntiin jo viikolla 42:)) ja nuohousilmoitus.

Maalikaupasta haetaan sisämaaleja ja hyviä ideoita pieniin pintafixauksiin. 

Ystävälleni, joka suunnittelee väliovien maalaustalkoita suosittelin OVIKA-jokapaikan maalia, joka soveltuu nimensä veroisesti lähes jokapaikkaan. Esim. ikkunanpieliin, oviin, pattereihin... OVIKA:n hienous piilee siinä, että se on aromaattivapaa, eli ei käryä, kuten useimmat vastaavat maalit. Eli soveltuu mainiosti käytettäväksi myös asuintiloissa asumisen aikana. Opti Colorin toinen vastaava tuote on Doortex 40-kalustemaali, joka on koostumukseltaan myös hyytelömäistä alkydimaalia. Loistava tuote sekin. Molemmat sävytettävissä tottakai. :)

OVIKA-uretaanialkyydmaali

Aromaattivapaa 100% uretaanialkydimaali betoni-, puu-, lasikuitu- ja metallipinnoille. Tuotteella on erittäin laajat käyttöalueet niin ulkona kuin sisällä. Tuotteen suurimpina käyttökoheina ovat betoni- ja puulattiat sekä ovet, listat ja ikkunat.

FINTEX Doortex 40 -kalustemaali

Puolikiiltävä tixotrooppinen alkyydimaali ovien, ikkunanpuitteiden ja huonekalujen maalaamiseen. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Kuiva-ainepitoisuus lähes 50%. Tasoittuu erinomaisesti.  


Avainsanat: ovien maalaus, väliovet


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Opti Color maalikauppa Oy Salvelanlaaksontie 2 b 21500 Piikkiö Puh. 010 2318 230