Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa töihin!

Share |

Torstai 9.1.2014 klo 15:56 - -Aliisa


Lomien jälkeen töihin paluu on aina samanlaista. Salasanoja, ohjelmistojen käyttöä ja vuosi-ilmoitusten tekoa saa todenteolla muistella. Ja missä ne kaikki hinnastot, kaavat, raportit ja muut tiedonjyväset on, kun niitä tarvitaan?

Ja ennenkaikkea, missä ovat kaikki työntekijät, kun niitä tarvitaan?

Kesti hetken, ennen kuin taas muistin, että hartiavoimin minimimiehityksin ollaan selvitty viimevuodesta. Miten, se on minullekin täysi mysteeri. Kaiketi siihen liittyy saumattomasti toimiva yhteistyö tavarantoimittajien kanssa, erinomainen työilmapiiri, mahtavat asiakkaat, hyvät työvälineet, erinomaiset tuotteet, joiden myynnistä voi oikeasti olla ylpeä ja tottakai rautaisen ammattitaitoinen henkilöstö yrittäjäasenteella varustettuna. Niin tai näin, Kuluva vuosi näyttyäytyy jälleen kiireisenä ja yrityksessämme olisi valmiiksi lämmitetty paikka uudelle supermyyjälle. 

Oletko se sinä? 

Mikäli olet yrittäjähenkinen huippumyyjä, haluat ja teet tulosta, et pelkää haasteita ja haluat näyttää kyntesi pintakäsittelyn erikoisalalla, jätä ihmeessä avoin hakemus yhteydenottolomakkeella tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen aliisa.haltsonen@opticolor.fi ja myy itsesi meille. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Opti Color maalikauppa Oy Salvelanlaaksontie 2 b 21500 Piikkiö Puh. 010 2318 230